keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Karjalanpiirakat

 
Lisäsin puuroon 4 munaa ja tein kuoritaikinan suhteella 1 osa ruisjauhoja, 1 osa vehnäjauhoja ja 1 osa vettä + suolaa.
Ensin vaivasin taikinan, pyörittelin siitä 80 pientä kakkusta joiden väliin ruisjauhoja
 Kaulitsin ne pulikalla "letuiksi"
 Sisälle noin 2 ruokalusikallista puuroa jonka levitin
Ja sitten rypytin

Laitoin piirakat pellille vieriviereen ja paistoin 250 asteessa noin 10 minuuttia

Sitten "dippasin" (terveisiä vaan siskoni miehelle!) ne maito-voi seokseen
 
 Ja valmiit piirakat jäähdytin ulkona ja pakkasin ne voipaperin sisään pusseihin pakkaseen odottamaan joulua!

1 kommentti:

  1. Hyvän näkösii piirait, Kyl.maar sitä Tampereel :) vai miten se sanottaisiin Tampereen murteella ??

    VastaaPoista