perjantai 23. elokuuta 2013

5 miesten paitaa joista tuli 4 t-paitaa

En ole ihan äsken ommellut! Kesän aikana enemmän neulonut ja virkannut kun reissussa ollut. Katselin että viimeksi kunnolla olen ommellut kesäkuussa joten pieniä vieroitusoireita kieltämättä on ollut. Mutta onneksi ei enää!
 
 
Kierrätyskeskukselta saadut 5 eriväristä (musta, sininen, vihreä, oranssi, harmaa) miestenpaitaa (XL-XXL) muokkautui 134cm paidoiksi.

 
Beat t-paita Ottobre 3/10 sai toimia kahden paidan kaavana. Käytin vanhoista paidoista kaiken hyödyksi eli resorit ja valmiit helmakäänteet. Tareet Kaija-Leenalta tulleista kankaista, tosin olisivat voineet olla paljon ohuemmat!

 
Whirlwind indian t-paitakaavaa (Ottobre 1/12) muokkasin niin että tein pitkähihaisesta lyhythihaisen. Tähänkin olalle tareet samasta kankaasta kuin ylemmissä. Kuvat aplikoin kaikkiin velourista tai joustofroteesta. Pikkuherran toiveena oli Super Mario Bros aiheisia kuvia, joten tähti ja sienet saivat silmät.
 
Lisää ompeluksia tulossa, tosin kaikkea en voi paljastaa kun päätyvät lahjoiksi ja lanhansaajat vierailevat blogissani! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti