tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kesäkassivaihto: saatu ja lähetetty kassi

Osallistuin tänäkin vuonna Heidin hullutuksia- blogin kesäkassi-vaihtoon. Parini oli kvaakkuli
ja sain häneltä todella itseni näköisen kassin! Iso kiitos siitä! Olisin todella iloinen jos saisin kuulla vielä oliko tähän käytetty jotain ohjetta, kun näin upean sain!

 

Parasta tässä, että paketti oli lähetetty syntymäkaupunkini naapurikunnasta! Liekkö hän lähtöisin sieltä? Savolaiset ovat ihanaa kansaa, ei voi muuta sanoa!


Itse tein kassin Neulemuistion blogin pitäjälle.
Tai kaksi, kun olin epävarma oliko ensimmäinen sopiva!


 
Ensimmäiseen käytin itselleni uutta tekniikkaa:  iris folding. Mutta kun olin tämän tehnyt niin aloin miettiä, että tässä on juuri niitä värejä mistä kassivautoparini ei todellakaan pitänyt!

 
Tein kuitenkin kassin loppuun.

 
 Kaavana Hipun bägi

 
Ja sisällä sinistä, kuten toiveena oli.

 
Päätin siis pelata varman päälle sinisen suhteen ja tein vielä toisenkin kassin.
 
 
Phoebe bag ohjeena.

 
Tapasimme lahjansaajan kanssa, kun samasta kaupungista olimme. Sain häneltä aivan ihanan neuleohjeen sekä pieniä suloisia silmukkamerkkejä. Kiitos niistä!5 kommenttia:

 1. Tosi upean kassin olet saanut ja ihanat kassit olet tehnyt =)

  VastaaPoista
 2. Hei! Kiva, että tykkäät:) Kassi on tehty Suuren Käsityön 5-6/15 ohjeella.Ja ollaan tosiaan lomalla kotipaikkakunnalla täällä Savossa!

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavan kassin sait, todellakin! Suuri kiitos saamistani kasseista, päivittäin käytän ja monessa seikkailussa on jo yhdessä oltu. Tuo tilkkutyösi herättää ansaittua ihastusta ja tykkään siitä itsekin. Niin kaunista ja huolellista työtä molemmat. Tiskirätti on käytössä ja käy pesukoneessa usein, hyvin toimii. Pikkuinen virkattu liina on pöydällä ja sen päällä on nytkin kukkia maljakossa, onhan se niin soma! Suloisia kesäpäiviä sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos vielä "enkelinä" olosta ja kasvotusten kassin tuonnista <3

  VastaaPoista