torstai 13. heinäkuuta 2017

Kesäkassivaihto 2017

Kesäkassivaihto 2017 oli tämänkin kevään kohokohta! Olin mukana nyt 4. kerran ja voi miten kivaa taas oli!
Olin suunnitellut tekeväni kassin tilkuistani, 100 vuotiaan Suomen kunniaksi. Olin sommitellut tilkut, kassin muoto ja malli oli vielä etsinnässä. Kun sain parini tiedot, menivät suunnitelmat täysin uusiksi!

Tein jo kesäkuun alussa Sinisen sohvan emännälle kassit. Tapasimme naamakkain jolloin kassiyllätys oli kiva antaa suoraan hänelle.
Takana näkyvä turkoosi kassi tehty tällä ohjeella.
Kaksi muuta kassia tehty omasta päästä, siihen mihin kangas riittää.


Omaa kassiani odotin ja odotin ja odotin.... Luulin, etten sitä saa! Ennenkuin eilen posti toi pakettokortin! Aamulla yövuoron jälkeen olin innolla ottamassa pakettiani vastaan ja avasin sen heti kotiin päästyäni klo 7.35!


Ja vau mikä ruhtinaallinen paketti minua odottikaan! Kannatti odottaa! Sisällä oli kassin lisäksi ihana kirje, paljon tettä (lähtevät ensiyöksi töihin mukaan!), pyyhe ja revontulikuva. Tykkään suuresti revontulista!


Kassin olin toivonut kierrätettynä ja ihanat napit oli kierrätetty. En ole ollenkaan hyvä virkkaamaan joten arvostan suuresti tätä kassia. Ja miten upea toteutus! Tämän muotoista kassia en ole koskaan nähnytkään.


Jumalattoman iso kiitos Ruusuperhonen!

Iso kiitos Heidille kassivaihdosta! 

2 kommenttia:

  1. Se revontulikuvainen on lasin/mukinalunen. :) Ja kaikilla lähettäjätiedot olivat emännän, jos postissa jotain tapahtuu. Heidi oli emäntä, minä parisi. :)

    VastaaPoista
  2. wau! Upea kassi. Kyllä on niin taidokkaita lähetyksiä jokainen osallistuja saanut.

    VastaaPoista