keskiviikko 1. elokuuta 2018

Kesäkassivaihto 2018


Heidin hullutuksia-blogissa järjestettiin jälleen tänävuonna kassivaihto. Keväällä otin yhteyttä jo Heidiin, että tuleeko vaihtoa tänävuonna. Ja tulihan se! Olen ollut mukana kassivaihdossa vuodesta 2014 alkaen. Toivottavasti tämä järjestetään ensivuonnakin, koska sen verran mukavaa tämä on.
 
 
Ensin omalta pariltani tuli kortti, en muista milloin olen kortteja saanut viimeksi. Ja sitten kassi. Tai kaksi + pussi. Kesäinen kortti, teetä, suklaata, kynä omalla nimellä varustettuna, kynsilakkaa, huulirasvaa ja käsivoidetta.
En tiedä onko parini Anne ajatustenlukija. Tee oli juuri loppunut, kädet ja kynnet kaipasivat hoitoa huulista puhumattakaan! KIITOS!

 
Kassit olivat juuri sellaiset kuin toivoin: sisälle mahtuu  puhelin ja avaimet. Molemmat kassit on testattu vattu- ja mustikkametsässä ja sisään mahtui myös pieni vesipullo.
Kankaat ovat juurikin lempiväriäni! Korkki on uusi tuttavuus itselleni, kiitos tästä tuttavuudesta. Itselleni ei ole tullut mieleenkään ommella hihnaan heijastinnauhaa. Viisaasti tehty Anne!
 

Oma kassilähetys meni hieman mönkään. Tai meinasi.
Olin ommellut kassin, laittanut sen lähtövalmiiksi kaiken tilpehöörin kanssa. No, äitini oli meillä ja siivosi ja kassi  hävisi mystisesti. Viikon melkein sitä etsin, ompelin uuden ja kun olin pakkaamassa tavaroita lähtöä varten ensimmäinen kassi löytyi.
No sitten lähti paketti, saajalle lähti ensimmäinen viesti, toinen viesti ja sitten otin yhteyttä jo Heidiin että apua, parini ei ole hakenut lähetystä ja se lähtisi huomenna takaisin! Heidi varmaan heilautti taikasauvaa (tai jotain) ja parini haki lähetyksensä. Toivottavasti siellä Savonlinnassa kassit keinuvat kävelyn tahtiin, parini oli Juttamimmi.
Kassit ompelin minkäänlaista kaavaa käyttämättä. Rimaa mielestäni nosti vielä parini ammatti: käsityönopettaja. Halusin käyttää kierrätyskankaita, tarvikkeet kasseihin Nextiilistä.
 
Kiitos siis ihanasta Kesäkassivaihdosta kaikille, Heidille, Annelle ja Juttamimmille.

1 kommentti:

  1. Kiva vaihto taas kerran! Nätit kassit ompelit parillesi. Mielenkiintoista, että omasi toimii myös marjametsässä sillä se on erittäin haasteellinen juttu!

    VastaaPoista