tiistai 16. huhtikuuta 2013

Prinsessamekko helmillä 116cm 
Pikkuneito 3½v näki kun selasin Ottobre lehtiä ja tahtoi mukaan! Tottakai, on ihana katsoa mitä pienten päässä liikkuu. Aikansa selattua osui käteen Ottobre 3/10 ja kannessa oleva prinsessamekko.

 
Ilmoitti neitonen tahtovansa sellaisen mekon. Käveli kangaskaapille, kaivoi keltaisen pitsin ja sanoi että tästä kankaasta ja siihen paljon helmiä. Yhdessä kaavat piirrettiin ja kun aloin kirjailla helmiä vyöhön päätti neitokainen itse tehdä kaulakorun.
 
 
 Viikko vieri ja joka päivä muistettiin kysyä joko mekko on valmis. Viimein kun sen valmiiksi sain oli pienen pieni prinsessa enemmän kuin onnellinen!

 
Kaavana Ottobre 3/10 Chopin keinuvahelmainen ruusumekko pienin muutoksin (en tehnyt laskoksi etukappaleeseen vaan vuoren ohjeella). Kankaana Kaija-Leenalta tullut keltainen pitsiverho joka sai vuoreksi roskiksesta löytynyttä puuvillaa. Helmet toi joulupukki prinsessalle. En laskenut paljonko niitä meni, mutta yläetukappaleeseen (kuva ylinnä) 130kpl.
 
Muutama moka tuli ommellessa kun halusin kaikki saumat sisäpuolelle. Mutta tyytyväinen olen lopputulokseen! Myös vyön kohdalta saumat sisäpuolella eli vyön alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti