Lisäsin puuroon 4 munaa ja tein kuoritaikinan suhteella 1 osa ruisjauhoja, 1 osa vehnäjauhoja ja 1 osa vettä + suolaa. 
Ensin vaivasin taikinan, pyörittelin siitä 80 pientä kakkusta joiden väliin ruisjauhoja
 Kaulitsin ne pulikalla "letuiksi"
 Sisälle noin 2 ruokalusikallista puuroa jonka levitin
Ja sitten rypytin
Laitoin piirakat pellille vieriviereen ja paistoin 250 asteessa noin 10 minuuttia
Sitten "dippasin" (terveisiä vaan siskoni miehelle!) ne maito-voi seokseen
 Ja valmiit piirakat jäähdytin ulkona ja pakkasin ne voipaperin sisään pusseihin pakkaseen odottamaan joulua!
 
Hyvän näkösii piirait, Kyl.maar sitä Tampereel :) vai miten se sanottaisiin Tampereen murteella ??
VastaaPoista