maanantai 24. helmikuuta 2014

Housuja Pekalle koossa 4XL

Suunnilleen vuosi sitten tein isoja housuja ystävälleni Pekalle ja nyt ne oli kulutettu puhki joten uusia tilalle. Pekka tilasi kankaat suoraan kotiini, pesin kankaan kerran mutta siitä huolimatta koko ajan ommellessa käteni olivat siniset!
 
 
Kankaat, napit ja musta heijastinkangas Kangastukusta
 
 
Vanhat jo rikkimenneet housut olivat taas mallina. Muutoksena edellisiin housuihin toiveista tein kolminkertaisen haaraosan ettei housut kuluisi niin helposti pepusta puhki.

 
Etuosan napinlävet olivat taas tuskaa tehdä, manasin moneen kertaan. Mutta tälläkertaa niistä tuli mielestäni paremmat kuin viimekerralla!

 
Suurimman muutoksen kokivat takataskut: ovat nyt 15x15vm. Läppä 21x 5cm
  ja napinlävet tulivat lähemmäs toisiaan eli reunasta noin 3cm sisäänpäin. Toivottavasti nyt rahapussi pysyy taskussa paremmin!
 

Reisi- ja sivutasku pysyivät samanlaisina.

 
 Kyllä se on myönnettävä että näiden isompien vaatteiden ompeleminen on välillä aika tuskaa! Painavat, vievät paljon tilaa ja joissain kohdissa ompeleminen HYVIN haastavaa!  Uhkasinkin jo etten enää moisia tee... Saa nähdä unohtuuko vuodessa?


1 kommentti:

  1. Annettakoon palauteta että kaksi vuotta on tämä pari jo kestänyt ja muutaman kerran joutunut pikkuisen ratkeilleita saumoja kursia, mutta muuten ovat erittäin hyvin palvelleet jatkuvassa päivittäisessä käytössä.

    VastaaPoista