keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Inspiraatio-haaste

Spiguli haastoi minut seuraavalla tavalla:

 Ota valokuva 5:destä rakkaimmasta esineestä jotka omistat ja kerro niistä jotakin. Kun olet tämän tehnyt haasta myös 4 blogin kirjoittajaa mukaan ja pistä tämä inspiraatio kiertämään. Katsotaan lähteekö se liikkeelle :O) Muista julkaista blogin linkit ja kertoa itse blogin kirjoittajalle että hän on haasteen saanut :)
 
Olikin vaikeampi haaste, mitä kuvittelin!
 
Ensimmäisenä: käsityötarvikkeeni, joita on PALJON! Eihän tätä blogiakaan olisi, jos en ompelisi, neuloisi, virkkaisi tai muuten esittelisi käsitöitäni.
 
 
Toisena pakkanen: siellä ovat sulassa sovussa marjat, mehut, hillot, ruuat, hirvenlihat, leivonnaiset ja muut.
 
 
Kolmantena: reppu, missä kulkee käsityötarpeet helposti joka paikkaan.
 
 
Neljäntenä: akvaario. Allergisena ihmisenä en voi omistaa kissaa, koiraa enkä muuta karvaista eläintä. Siksipä helppohoitoisuuden ja "sisustuksellisuuden" vuoksi omaan akvaarion. Vanhin kalani, partaimumonni, on ollut minulla vuodesta 2003.

 
Viides ja viimeinen tuotti ongelmia, en mienannut keksiä mitään, kunnes se sitten viimein tänään kolahti! Nimittäin oma kunto! Esinehhän se ei varsinaisesti ole, mutta kunnon yläpitämiseksi tanssikengät ja pyörä ovat. Tanssinut olen jostain 7-vuotiaasta saakka.

 
Lähetän tämän haasteen eteenpäin seuraaville bloggaajille:
 
 
 
 

3 kommenttia:

 1. Voi ei kyllä mie oon huono muistinen unohin koko voiton:)) miun sähköposti on kososka2@hotmail.com ja otan vastaan tuon hauskan haasteen.

  VastaaPoista
 2. Laitoin sulle jo kaksi kertaa ositteeni, toivottavasti tulee perille, sähköpostissa on nyt häikkää kun toisetkin kyselee että miksi en vastaa. jos ei sähköposti tule perille niin laitan ositteeni sitten tänne. Ilmota tuliko perille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, perille tuli kumpainenkin, palkinto lähtee tulemaan!

   Poista