keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

KYH:n valmistuneita töitä

Osallistuin elämäni ensimmäisen kerran Kesäyön hullutus (KYH)- tempaukseen missä on tarkotus aloittaa 1-22.6 yksi neuletyö joka päivä ja saattaa kaikki valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä. Lisää täällä aiheesta.
 
 
Hullua, myönnän, mutta kaikki työt aloitettu ja jo osa valmiinakin! Tässä esittelyssä jo valmiit työt:
 
KYH nro 6: virkatut kukat
 
 
Nämä ovat menossa KYH nro 4:n eli prinsessamekon kavereiksi.
Lankana Novitan kotiväki ja ohjeena Ninuskan ruusu mutta taisivat tulla vähän turhan suppuun joten ehkä puran... tai ainakin muokkaan. Koukku nro 2½. Langan kukutus molemmissa yhteensä 12g.
 
 
KYH nro 7: virkattu kukka
 
Tähän käytin 7-veljestä ja ohje täältä. Koukku 6. Taakse laitoin vielä hakaneulan. Tämä matkasi Kouvolaan jo ennen juhannusta. Langan kulutus 8g.
 
 
KYH nro 2: junasukat
 
Lankana Novitan wool, ohje täällä . Puikot 2½ ja langan kulutus 42g.
 
KYH nro 3: Lupaus-hattu
 
 
Tämä valmistui juhannuksena. Lankana Novitan Maya jossa on alpakkaa. Puikot 3 sukkapuikot. Ohje täällä . Lankaa kului 40g.
 

 Savossa vieraillessa tuli tarvetta nuken vaatteille joten niitä lupauduin neulomaan ja tässä niistä:
 
KYH 14: lapaset ja sukat nukelle
 
Lankana lapasissa edellisestä hatusta jäänyt Noviatn Maya. Puikot 3 sukkapuikot. Ohjeena Suuren käsityölehden 3/14 tumput (nro 26). Langankulutus 7g.

 
Samaan sarjaan villasukat, ohje omasta päästä. Puikot 3 sukkapuikot ja lankana Novitan Cottonella. Painoa 19g.

 
KYH nro 13: nukenhattu
Novitan Cottonella lankana, ohje Suuri käsityölehti 3/14 nro 26: vauvan pipo. Tein koon 44 kun se on nuken pään koko. Tupsuun Novitan Mayaa. Langankulutus 30g.

 
Ja viimeisenä pienoinen ongelma, osaako joku auttaa?? Urho-sukan varresta ei mielestäni tule samanlaista kuviota kuin ohjeessa. Enkö ymmärrä ohjeen kuviota vai onko tarkoituskin näyttää harakanvarpaille?
 
 

 Lankaa näihin pieniin töihin on kulunut nyt 136g, mutta kunhan saan pääteltyä seuraavat kaksi KYH-työtäni pompsahtaa langan kulutus varmasti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti