torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesäkassivaihto 2016

Osallistuin tänäkin vuonna mukaan Kesäkassihaasteeseen, jonka järkesti Heidi.
 
Oman kassini sain jo kesäkuun puolessavälissä Sinisen sohvan emännältä jolle tein viimevuonna oman kassini! Kassi on tunnetusti saanut kehuja, kuulin siitä vieläkin.
 Mutta mitä sain?
 
 
Aivan minun näköisen neulotun kassin, hammastahnaa (tulee tarpeeseen tällainen pieni matkakoko!), kahta erilaista suklaata sekä magneetin (?). ISO KIITOS!
 
Pakko laittaa kuva vielä kaikista kolmesta kesäkassista. Kaikki niin hienoja!
 
Itse tein kassin (kassit) Merjalle.
 
 
Toiveena oli punainen kassi. Blogia selatessa se inspiraatio sitten iski! Pakko tehdä pöllö! Punainen pöllö! Tilkkulaatikolle etsimään veloureita! Leikkasin pöllön osat valmiiksi ja siipien väreiksi oli 5 eri vaihtoehtoa.


 
Vaan eipä ollut punaista kangasta. Kangasostoksille siis. Mukaan tarttui hyvä pala paksuhkoa puuvillaa ja kassin ohjetta ei tietenkään ollut! Eikun kirjastoon! Viimein ohjeeksi valikoin Suuren käsityölehden 7/15 Rusettilaukun ilman rusettia.
 
 
Entäs jos se ei ollutkaan riittävän punainen? Eikun tilkkulaatikolle, missä oli pala punaista kiiltävää juhlakangasta. Ohje Suuren Käsityölehden 2/15 kassikaava, mihin lisäsin vielä yläosaan samaa kangasta kuin pöllökassissa.

 
No sitten se iski vielä: en halua jättää itselleni yhtään ylimääräistä kangasta, kun yritän saada kankaita pois. Rusettikassin rusetti siis tähän kassiin ja loput puuvillat. Kaava omasta päästä.

 
Mukaan lähti vielä muutama muu kiva juttu, toivon mukaan kassista (kasseista) on olluyt iloa!
 
Kiitos Heidille jälleen kesäkassihaasteen järjestämisestä, olen varmasti ensivuonnakin mukana jos vain tämä järjestetään taas!6 kommenttia:

 1. Siis vau!!!!! Upeita kasseja molemmat! Siis mahtavan hienoja.

  Kiitos itsellesi osallistumisesta! On mukavaa saada teitä, jotka on jo usein ollut mukana <3.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos kiitos! Kassit ja koko paketin sisältö oli aivan mahtava!
  Ja arvaat varmaan mikä kassi "pääsi" käyttöön ihan saman tien :) Muutkin kassit ovat olleet käytössä, aina sen mukaan minkä kokoista kassia on tarvittu!

  VastaaPoista
 3. Pöllöfanin mielestä ihanimmat pöllölaukut ikinä. Upeat kassit on kyllä tässä kesäkassivaihdossa.

  VastaaPoista
 4. Vautsi vau, miten upeita kasseja olet värkännyt, taas kerran! Sen piti olla laukkukoukku, oliko se magneetti? Höh minua, en lukenut riittävän tarkkaan mitä ostin. Olet kyllä oikeassa, näin kiva vaihto koukuttaa ja kassejahan ei naisella ole mkoskaan liikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai oliko se laukkukoukku? Ei se magneetti ollut! Nytpä tiedän senkin =) Kiitos ihanasta kassista!

   Poista
 5. Ompas upeita kasseja kaikki =)

  VastaaPoista